Despre noi

Activ Club Fitness Bucuresti imbina in stilul sau sportul cu interactiunea sociala. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea mentala. Urmarim atat modelarea corporala, cat si echilibrul psihic si componenta emotionala.

 

Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Am pregatit o gama de activitati pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, astfel incat Activ Club Fitness Bucuresti  sa devina o a doua casa pentru dumneavoastra.

 

Echipa de profesionisti Activ Club Fitness  propune programe complexe de miscare si fitness, in functie de scopurile si necesitatile fiecaruia. Colegi de munca, prieteni, vecini… cu totii avem nevoie sa ne mentinem sanatatea, vitalitatea, sa ne prelucram armonios corpul, si, bineinteles, sa ne relaxam atat fizic, dar si psihic.

 

In acest sens, Activ Club Fitness va pune la dispozitie o sala de fitness + cardio, de 170 de mp, dotata cu aparatura profesionala pentru toate tipurile de exercitii.

 

Incintele noastre sunt dotate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate. Totodata, sala de fitness Activ Club dispune de vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, receptie. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.

 

Scopul nostru este sa aratati bine, sa fiti sanatosi, si sa va constientizati intr-un timp cat mai scurt capacitatile de efort. Intr-o societate tot mai sedentara, ca a noastra, sa ne amintim cu totii si de vechiul proverb roman:Minte sanatoasa in corp sanatos”.

 

Veniti in echipa noastra si veti deveni dependenti de Activ Club Fitness Bucuresti!

Fitness

Programul fitness presupune o buna conditie fizica si cuprinde: mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii aparate complexe, metode de relaxare si intinderi.

O conditie fizica buna se va obtine prin miscare efectuata in mod regulat pentru se a imbunatatii functiile cardiace si respiratorii precum si pentru cresterea flexibilitatii, fortei musculare si nu in ultimul rand pentru rezistenta organismului.

Specialistii recomanda ca fitness-ul sa fie practicat la o intensitate moderata, timp de 30-60 min pe zi, de cel putin 2 ori pe saptamana. Exercitiile fizice intense sunt cele care ridica pulsul la o valoare de peste 70% din maximul ce poate fi atins iar acestea se pot efectua maxim 20 min/zi.

Exercitiile cardiovasculare au numeroase beneficii. Ele includ reglarea tensiunii arteriale, marirea cantitatii de colesterol bun (care îndeparteaza colesterolul rau din celule), scaderea cantitatii de colesterol rau, scaderea grasimii corporale, marirea densitatii capilare, scaderea cotelor anxietatii, tensiunii si depresiei.

Un beneficiu mai putin cunoscut al exercitiilor de fitness este cresterea coordonarii neuromusculare. Studiile au demonstrat ca viteza vectorului nerv-impuls (adica timpul necesar pentru ca impulsul sa ajunga la creier si înapoi) este îmbunatatita prin stretching. Aceasta ajuta grupele musculare opuse sa lucreze într-un mod sinergic si coordonat.

Te asteptam la Activ Club Fitness  Bucuresti pentru programul Fitness! Vei observa schimbari benefice organismului tau intr-un timp foarte scurt!

Cardio

Cardio este prescurtarea de la cardiovascular, termen care se refera la inima. Exercitiile cardio sunt exercitiile care stimuleaza frecventa batailor inimii si o mentin ridicata pentru o perioada de timp. Tipurile de exercitii fizice asociate cu antrenamentele cardio sunt: joggingul, mersul rapid pe jos, inotul fara pauze, dar si exercitii care au rolul de a mari flexibilitatea si rezistenta unei persoane.

Exercitiile Cardio – beneficii pe termen scurt si lung:

  • cresc rezistenta inimii;
  • intaresc plamanii si cresc capacitatea acestora;
  • stimuleaza metabolismul, contribuie la arderea caloriilor si ajuta la scaderea in greutate;
  • ajuta la reducerea stresului;
  • cresc nivelul de energie;
  • determina instalarea unui somn odihnitor.

Te asteptam la Activ Club Fitness Bucuresti pentru a incerca Programul Cardio! Vei observa schimbari benefice organismului tau intr-un timp foarte scurt!