Mentine-ti forma si bucara-te de vara!

Mentine-ti forma si bucara-te de vara!

Secretul unei forme fara cusur sta in combinarea unei diete sanatoase cu un plan de antrenament adaptat obiectivelor personale.
Referitor la alimentatie este bine sa optezi pentru acele alimente care aduc un aport de vitamine si minerale si determina o utilizare rapida a macronutrientilor.
Diferite fructe, legume si produse lactate pot stimula functionarea metabolismului tau.

varzaIata cateva legume perfecte pentru aceasta vara:

Varza

Aceasta leguma miraculoasa, la indemana tuturor, contine fier si calciu, dar si vitaminele K, A, si C. Cei care doresc sa asigure organismului antioxidantii necesari o pot folosi in diverse salate delicioase. De asemenea o pot include in diferite preparate care au in compozitie si acest ingredient.

 

Cartofii dulci
cartofi_dulciExploreaza efectul magic al cartofilor dulci, deosebit de eficienti in arderea grasimilor. Numerosi nutritionisti situeaza cartofii dulci in randul celor mai revolutionare alimente care favorizeaza pierderea kilogramelor in plus. Aceste alimente pot fi digerate destul de lent si, prin urmare, vor oferi acel sentiment de satietate benefic in situatia in care-ti doresti o silueta perfecta.

Varza de Bruxelles

Aceste legume mici, extrem de delicioase nu au niciun continut de grasime. Bogate in vitamina A,C si potasiu, aceste legume sunt extrem de importante pentru organism si metabolism.

Mai mult decat atat, cei care doresc o musculatura tonifiata pot profita din plin de beneficiile acestei legume bogate in fibre. Include-o in cat mai multe preparate si vei reusi sa te incarci cu energia necesara organismului tau.

Broccoli
Broccoli este una dintre legumele cele mai iubite din intreaga lume, fiind cosumata fiarta si prajita, dar si inclusa in diverse retete culinare. Fara absolut nicio grasime, dar bogata in fibre, caroten, calciu si vitamina C, aceasta leguma nu trebuie sa lipseasca din alimentatie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.